Filippa Reinfeldt ny styrelseledamot i Polar Structure AB

Filippa Reinfeldt har valt att tacka ja till att bli ny styrelseledamot i Polar Structure AB. Polar Structure är ett svenskt infrastrukturbolag med tydligt ESG fokus. Polar utvecklar och förvaltar hållbar infrastruktur som främjar innovation, miljö och samhället i stort.

”Jag är oerhört stolt och glad att Filippa har valt att bli en del av styrelsen i Polar Structure. Hennes breda erfarenhet och kompetens är viktig för oss och vi är övertygade om att Filippas kunskaper kommer bidra till Polars Structures fortsatta utveckling av hållbar infrastruktur. Filippa delar Polars värdegrund vad gäller ESG samt att ge tillbaka till samhället vilket vår stiftelse har som enda syfte att göra”, säger Tobias Emanuelsson, Grundare och VD för Polar Structure AB.

”Jag är glad att ingå i Polar Structures styrelse. Det ska bli spännande att få arbeta med frågor relaterade till hållbara infrastruktursatsningar. Det är för mig tydligt att det finns ett stort behov av satsningar på infrastruktur, för att skapa ett bättre samhälle och det är lika tydligt att dessa behöver vara hållbara, om vi ska kunna hantera andra samhällsutmaningar. Med min bakgrund och mitt breda samhällsengagemang känns det också extra bra att vara ledamot i ett företags styrelse, som så tydligt vill ge tillbaka till samhället.” Säger Filippa Reinfeldt.

Filippa tillträder i styrelsen december 2020.

Alla nyheter

Relaterade ämnen

Polar Structure bygger en av Nordens största batteriparker i Boden

På Boden Industrial Park kommer en av Nordens största batteriparker att byggas tack vare ett samarbete mellan Bodens Energi AB (lokal nätägare), Vatte...

Läs mer

Bygger för framtiden: Polar Structure främjar klimatneutral infrastruktur med Cemvision

Uppskattningsvis 75 procent av all global infrastruktur som behövs till år 2050 återstår att bygga. Vi på Polar Structure är därför glada att kunna fö...

Läs mer

Polar Structure i samarbete för att lyfta Sydostlänkens möjligheter

Ett samarbete med fokus på etablering längs Sydostlänken Den 21 februari undertecknades en avsiktsförklaring mellan de medverkande kommunernas repres...

Läs mer

Prenumerera på utskick

 

Vill du få de senaste nyheterna från Polar Structure? Registrera dig här och få notiser direkt från vår Cision News-sida.

Läs mer om hur Cision behandlar personlig information här.